Välj en sida

Om mig

Hej mitt namn är Ellen!
Jag är en digital marknadsföringsstudent och brinner för marknadsföring och dess påverkan på företag och samhällen.

Det som verkligen utmärker mig är min erfarenhet från olika arbetsplatser de senaste åren. Jag har utforskat en del olika branscher och arbetsmiljöer, vilket har gett mig förståelse och insikter som jag tror kommer att vara en tillgång i marknadsföringslivet.

Branscher jag jobbat inom:
– Restaurang
– Detaljhandel
– Dagligvaruhandel
– Postservice

 

Tidigare erfarenheter

Wägga Fisk&delikatess Rökeri Carlshamn AB

Yrkesroll: Servitris

I denna utmanande roll fick jag både lära upp nya medarbetare samt växla mellan ta beställning i kassa, bordsservice med egen station och ha koll på resterande stationer.
Här har jag lärt mig att hålla många bollar i luften, vikten av bra kundsservice och teamwork.

Gletscherbahnen Kaprun AG
Kitzsteinhorn – Österrike

Yrkessroll: Servitris

Vintersäsong i Österrike på en skidort. Hela säsongen bestod av bordsservering med egen station, där man förberede både frukost och lunch servering. Stressig miljö med mycket folk och diverse språkkunskaper. Kunskaper jag tagit med mig är grundförståelse i tyska och den österrikiska kulturen.

Hjertmans Sweden AB,
Stenugnsund

Yrkesroll: Butiksbiträde

Här jobbade jag med kassarbete och kundservice i butik. Hjälpte kunder hitta specifika delar till deras båt, båtfärg eller reparationskit. Engagerade mig även i butikens dåvarande instagramkonto vid kampanjer. Tagit med mig en djupare förståelse för detaljhandeln och kunskap inom affärens bransch.

ICA Maxi Stormarknad,
Göteborg

Yrkesroll: Butiksbiträde/Orderplockare

Under min tid på ICA har jag provat på många olika arbetsuppgifter, packa online ordrar, utkörning till kund och påfyllning av varor på samtliga hyllor i butiken.

 

Postnord AB,
Göteborg – Hisingen

Yrkesroll: Brevbärare

Dett var ett mycket aktivt arbete där jag sorterat och delat ut post till både hushåll och företag på ett proffessionelt och serviceinriktat sätt.

Du hittar mig även på LinkedIn!

Utbildning

IHM Business School
Digital Marketing Specialist

Hvitfeldtska Gymnasiet
Estetiska programmet, inriktning musik